Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p.      
 
 
 

O podjetju

Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p. je bilo ustanovljeno konec leta 1990. Proizvodno dejavnost smo pričeli v garažnih prostorih in prizidku stanovanjske hiše. Leta 1996 smo pričeli z gradnjo mizarske delavnice in že naslednje leto proizvodnjo preselili v nove prostore, ki obsegajo preko 500 m² delovnih površin. Proizvodne zmogljivosti vsako leto posodabljamo in dopolnjujemo, saj se zavedamo, da smo samo tako lahko konkurenčni in svoj tržni delež povečujemo. Leta 2001 smo postavili lastno sušilnico, naslednje leto kupili računalniško vodeno kontaktno brusilko in leta 2003 CNC obdelovalni center Homag, ki omogoča obdelavo masivnega lesa različnih oblik in velikosti.

Slika podjetja
Kliknite na sliko za povečavo

Smo družinsko podjetje s 7 zaposlenimi in z občasno pomočjo študentov. Izdelujemo stopnice položene na betonsko osnovo, kovinsko konstrukcijo ali samostojno stoječe lesene stopnice. Poleg stopnic izdelujemo tudi stopniščne ograje različnih oblik. Vse stopnice in stopniščne ograje izdelamo iz kakovostnega bukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, predvsem zimske sečnje, ki ga predhodno sušimo zračno in nato dokončno v sušilnici. Naša ponudba obsega svetovanje, izdelavo, dobavo in montažo izdelkov, končno kvaliteto pa podpremo z visoko tehnološko opremo proizvodne, znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi. Precejšen del proizvodnih zmogljivosti je namenjenih kooperaciji s podjetjem Alples, industrija pohištva, d.d., za katerega izdelujemo masivne sestavne dele za pohištvo, ki morajo ustrezati standardu ISO 9001:2000.

V podjetju Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p. smo ekološko naravnani. Vso toplotno energijo za sušilnico, novo računalniško nadzorovano lakirnico, ki ustreza vsem okoljevarstvenim standardom, postavili pa smo jo v letu 2004 in ogrevanje prostorov, pridobimo s kurjenjem sipkih lesnih odpadkov - BIOMASO, v računalniško vodeni kurilnici. Tako pogoj, ki smo si ga zadali, da kljub vsej novi kupljeni tehnologiji ostanemo ekološko naravnano podjetje, v celoti izpolnjujemo.

Sodobna in visoka tehnološka opremljenost, visoka kakovost in zanesljivi roki izdelave, svetovanje ter spoštovanje mnenj strank - vse to so razlogi, da je v podjetju vedno dovolj naročil.

Naše geslo je: Zadovoljen kupec, visoko tehnološko in ekološko naravnana proizvodna.
O podjetju